Ulje crnog kima, 180 kapsula

29,25 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Ulje crnog kima sadrži veliki broj djelotvornih supstanci: eterično ulje, enzime, vitamine i esencijalne masne kiseline. Kapsule crnog kima koriste se kao jedan od najvrjednijih dodataka prehrani koje nam služe kao pomoć u jačanju otpornosti organizma.

Ulje crnog kima dokazano je korisno kao pomoć u regulaciji i jačanju imunološkog sustava, a naročito kod alergija.  Ulje crnog kima prirodan je antihistaminik i jedan od najpopularnijih prirodnih lijekova za liječenje i prevenciju alergija. Potrebno ga je početi koristiti nekoliko mjeseci prije sezone alergija, da bi se organizam unaprijed pripremio. Njegova dugoročna upotreba dovodi do znatnog smanjenja simptoma, pa čak i kompletnog izlječenja. Djelotvorno je i u liječenju bolesti dišnih organa uključujući astmu, hripavac, bronhitis i upalu grla.

Crni kim je prirodni antibiotik koji nema štetnih posljedica. Povoljno djeluje na kožu i probavni sustav. Koristi se u njezi kože, kose i noktiju te pomaže kod njihovih oboljenja. Vanjska primjena djeluje kod gljivica na noktima i stopalima, dermatitisa, neurodermatitisa, gubitka kose, psorijaze, impetiga, akni te kroničnih i alergijskih upala.

Način primjene:

  • 2 puta dnevno po 3 kapsule uz dosta tečnosti uz obrok

Pakiranje: 180 kapsula

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.