Heliocare® 360° kapsule, 30 kapsula

59,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Za sprječavanje foto-starenja kože.

Opis

Jedinstvena formula u skladu je s maksimalnom zaštitom Heliocare® 360º linije koja uključuje Fernblock® +, cistein, vitamine i prebiotike. U kombinaciji s topikalnom foto-zaštitom povećava otpornost kože na sunce već od prve kapsule. Kombinacija sastojaka pomaže u sprječavanju foto-starenja, tamnih mrlja i drugih poremećaja kože koji su posljedica izlaganja suncu na svim tipovima kože. Preporučuje se uzimati oralno tijekom mjeseci najvećeg intenziteta ili najduljeg izlaganja suncu, posebno u uvjetima napredne hiperpigmentacije, osjetljivosti i alergija na sunce te za bolesnike s visokim rizikom oštećenja kože od sunca. Vitamini C i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa i slobodnih radikala. Vitamin C pomaže u normalnom formiranju kolagena za ljepšu kožu, dok vitamin B3 sudjeluje u očuvanju struktura kože i sluznice. Kapsule ne sadrže gluten.

Karakteristike:

  • zaštita
  • popravak oštećenja na koži uzrokovanih izlaganjem suncu
  • antioksidans
  • sprječavanje foto-starenja i tamnih mrlja
  • učinkovito od prve kapsule
  • bez glutena

Sastav: 240 mg Fernblock® +, 75 mg cisteina, 4,5 mg vitamina B3, 20 mg vitamina C, 2 mg vitamina E, fibrulin i bioekolija.

Način primjene: Uzmite 1 kapsulu dnevno prije izlaganja suncu.

Upozorenje: Nemojte uzimati više od preporučene dnevne doze. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Pakiranje: 30 kapsula

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.