Waterpik WP 450 oralni irigator, tuš za zube

198,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Waterpik je aparat koji koristi vodu pod pritiskom kojom se „tuširaju“ zubi i desni. Impulsnim prskanjem vode se odstranjuju mikronske čestice hrane u interdentalnim prostorima, uklanja plak i masiraju desni. Oralni tuš čišti prostore između zuba, zuba i desni, oko proteza, mostova, navlaka i implantata, dentalne džepove. Ukratko, oralnim tušem čistite sve ono što upotrebom četkice i dentalnog konca ne možete očistiti.
Predstavlja jedan od najbržih, najdjelotvornijih i najjednostavnijih načina za smanjenje plaka, čime se sprječavaju bolesti desni, stvaranje kamenca i nastanak karijesa.
Njegova upotreba je neophodna u slučaju ugradnje implantata, navlaka, mostova, ortodontskog aparatića, ili u slučaju gingivitisa, krvarenja desni, povlačenja zubnog mesa (paradontoza), ili paradontalnih džepova. U kombinaciji sa četkicom, upotreba oralnog tuša daje idealne rezultate u očuvanju oralnog zdravlja.

Waterpik  oralni tuš – WP 450 je bežični oralni tuš koji ima dvostruki sistem kontrole pritiska vode koji pruža nježno i duboko čišćenje, četiri jedinstvena nastavka koji čiste na specijalizirane načine, a uz sve to moderan dizajn te fleksibilnost i praktičnost pri korištenju. WP-450 idealan je za one koji ne vole konac, kao i za bilo koga tko nosi ortodontske aprate, implantate, krunice, mostove, ili osobe s parodontalnim džepovima.

Karakteristike:

Dolazi sa 4 različita nastavka:

  • Ortodontski i nastavak OD-100E – za uklanjanje ostataka naslaga prilikom čišćenja zubnih aparata i ostalih proteza
  • Standardni nastavak JT-450E – za duboko čišćenje između zuba i desni
  • Plaque Seeker nastavak PS-100E – za čišćenje oko implantata, krunica i mostova
  • Nastavak za čišćenje jezika TC-100E – uklanja bakterije koje uzrokuju loš dah

2 modula kontrole pritiska vode

Spremnik kapaciteta 45+ sekundi
Punjiva baterija
12 mjeseci garancije od dana kupovine
Obezbijeđen servis
Waterpik radi na 220 V, 50 Hz ( EU priključak, nikakvi dodatni adapteri nisu potrebni)

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.