Vitarojal junior 300mg matična mliječ

26,20 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Vitarojal junior 300 mg sadrži matičnu mliječ koja je prirodni biostimulator organizma. Svaka ampula sadrži 300mg matične mliječi.

Matična mliječ (gelee royale) je najvrjedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice. Svaka ampula sadrži vitamin C i mineral cink koji doprinose funkcioniranju imunološkog sustava.

Ugodnog je okusa jagode. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada vladaju prehlade, viroze i gripe. Dozu je moguće povećati po potrebi.

Način primjene:

  • Djeca od 3 do 8 godina – uzeti 1 ampulu (10 ml) dnevno.
  • Djeca od 8 do 12 godina – uzeti 1 i 1/2 ampulu (15ml) dnevno.
  • Djeca od 12 godina i odrasli – uzeti 2 ampule (20ml) dnevno.
  • Prije upotrebe protresti! Sadržaj ampule se može konzumirati direktno u usta, postupno – podjezično otopiti i progutati ili razrijediti u čaši vode ili voćnog soka te popiti.
  • Za maksimalnu učinkovitost matične mliječi na organizam preporučuje se konzumirati od 20 do maksimalno 90 dana u kontinuitetu, nakon čega je potrebno napraviti pauzu.

Pakiranje: 10 ampula

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.