Tonimer soft sprej, 125 ml

14,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Sterilna izotonična otopina morske vode s niskim udjelom natrija i blago alkalnim pH za djecu stariju od 3 godine i osobe s osjetljivom sluznicom nosa.

Namijenjena je za uklanjanje i razrjeđivanje sluzi u nosnom kanalu, indicirana kod suhoće mukozne membrane i prehlade. Ne sadrži konzervanse ni potisne plinove. Zbog svoje fine disperzije, sprej pruža dobar pristup nosnim šupljinama (mikrodifuzija) i nježan je za nosnu sluznicu. Sprej je u obliku magle: omekšava i ukapljuje nosnu sluz i uklanja je, u slučaju suhe i/ili nadražene sluznice nosa, čisti nosnu šupljinu prirodno i obnavlja zaštitnu funkciju nosne sluznice.

Sastav:

Morska voda (maris aqua) i voda (aqua).

Način primjene:

  • Nakon uklanjanja zaštitne kapice, odrasli i djeca koja mogu samostalno koristiti sprej mogu koristiti Tonimer u bilo kojem položaju. Najbolje je nagnuti se nad umivaonik, glave nagnute ustranu. Umetnite mlaznicu za raspršivanje u nosnicu u višem položaju i pritisnite raspršivač. Ponovite postupak s drugom nosnicom.
  • Stavite novorođenče ili malo dijete na bok, umetnite mlaznicu za raspršivanje u gornju nosnicu i pritisnite raspršivač. Zatim dijete smjestite na drugu stranu i ponovite postupak.
  • Obrišite i osušite nastavak raspršivača nakon svake uporabe i ponovno zatvorite prskalicu zaštitnim poklopcem.

Učestalost korištenja:

Prema potrebi pojedinca, nekoliko puta dnevno tokom 15 dana ili prema savjetu doktora.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.