Super Collagen Beauty Direct, 20 kesica

13,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Super Collagen Beauty Direct dodatak prehrani revolucionarna je formula upakirana u vrećicu s kolagenom u prahu koji djeluje na cjelokupno stanje organizma. Pospješuje brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tijela, pripravak protiv starenja.

Kolagen je najvažniji protein u tijelu čije djelovanje je vidljivo na koži, kosi i noktima, a istovremeno pruža i veliku pomoć u revitalizaciji zglobova. Može se koristiti za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata.

Ove vrećice karakterizira osvježavajući okus kalifornijske naranče, a pogodne su za rekreativce, zaposlene, osobe bez težih fizičkih aktivnosti, kao i sportaše. Super Collagen Beauty Direct stvara čiste mišiće i podržava sagorijevanje masti tijekom sna.

Sastav:

  • Super Collagen Beauty Direct s vitaminom C sastoji se od dvije vrste kolagena i biotina koji su također vrlo važni za lijep izgled. Ovo je jedini preparat na našem tržištu koji sadrži dvije različite vrste kolagena u maksimalnoj dozi. Vitamin C u pripravku također ima izvrsna svojstva pomlađivanja kože.

Način primjene:

  • Super Collagen Beauty Direct preporučuje se jednom do dva puta dnevno. Konzumira se tako da se popije sadržaj kesice, bez dodavanja vode. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Ovaj i slični dodaci prehrani ne mogu biti zamjena za zdravu i uravnoteženu prehranu.

Pakiranje: 20 vrećica po 50 g

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.