Striet melem za strije, 200 ml

19,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Striet melem za spriječavanje strija i njihovo uklanjanje.

Strije su poremećaji koji nastaju u koži gdje dolazi do deformiranja kolagenskih vlakana u dubljem sloju kože. Strije mogu biti ružicaste, ljubičaste i crvene. To su mlađe strije koje su posljedica reorganizacije dubljeg kolagena i elastina.
Blijede strije su stare pored navedenih pojava uključuje i atrofiju epiderma.
Ova anomalija podsjeća na ožiljke, a nastaju kao poslljedica naglog rasta, genetske predispozicije, naglog gubitka kilograma ili uslijed gojaznosti, tijekom i poslije trudnoće, upotrebom steroida, nekih lijekova, ali i kao poslljedica pojedinih organskih oboljenja.

Način primjene: 

Uputstvo za upotrebu u tijeku trudnoće
U tijeku trudnoće svaku večer istuširajte se toplom vodom, tijelo izbrišite mekim ručnikom, a potom blagim utrljavanjem nanositi „striet“ na tijelo. Ovakvom upotrebom „strieta“ ženi koža ostaje nepromijenjena, kao prije porođaja. Samo kod izuzetnih slučajeva moguće je još neko vrijeme poslije porođaja nastaviti sa upotrebom „strieta“.

Uputstvo za upotrebu poslije porođaja
Poslije porođaja, za rodilje koje nisu upotrebljavale ovo sredstvo, postupak je isti kao i u „tijeku trudnoće“, izuzev što se nanošenje „strieta“ na kožu vrši utrljavanjem pod malo jačim pritiskom. Postupak se ponavlja sve dok strije ne nestanu.

Pakiranje: 200 ml

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.