NOVO

Rilastil Difesa krema za kapke i okoloočno područje, 15 ml

41,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Rilastil Difesa krema za kapke i okoloočno područje umirujuća  je i omekšavajuća krema, posebno preporučljiva za ljude s osjetljivim, netolerantnim i alergičnim područjem oko očiju i kapaka. Obogaćena ekskluzivnim ekstraktom Vještičje lijeske /Hammamelisa i trehalozom, umiruje, bori se protiv crvenila, štiti i održava pravilno funkcioniranje kožne barijere, hidratizira i sprečava oticanje. Nježna, lagana tekstura koja se brzo upija i djeluje osvježavajuće. Njezina prednost je da pruža trenutnu hidrataciju, umirenje i zaštitno djelovanje. Posebno se preporučuje za korištenje kod atopičara.

Aktivni sastojci Difesa kreme za kapke i okoloočno područje:

Hamamelis:

  • Umiruje kožu i smanjuje osjećaj žarenja, peckanja i svrbeža.
  • Ekstrakti lišća i kore Hammamelisa već imaju dobro utvrđenu i tradicionalnu primjenu kao lokalni protuupalni pripravci.
  • Dokazano učinkovito protuupalno, adstrigentno, lokalno hemostatsko, vazokonstrikcijsko i flebotoničko djelovanje.
  • Djeluje inhibicijski na proupalne citokine (IL8, IL6), djeluje protiv alergija i djeluje protiv svrbeža. Istodobno se brine za obnovu diferencijacije stanica, što utječe na obnovu kožne barijere.

Trehaloza:

  • Koži osigurava potrebnu vlažnost i sprječava njezino isušivanje. Trehaloza je šećer sastavljen od dvije jedinice glukoze koje spontano proizvode u prirodi neke biljke i životinjske stanice kako bi preživjele ekstremne uvjete dehidracije. Ima sposobnost održavanja funkcionalnosti bioloških molekula u stresnim uvjetima, čime sprječava njihovu destabilizaciju ili denaturaciju.
  • Zamjena molekula vode u zaštitnoj hidratacijskoj ovojnici zbog stvaranja vodikovih veza s hidrofilnim mjestima biomolekula. Sposobnost održavanja hidratacije proteina i njihove prirodne strukture kroz molekule vode oko njihove površine.

Način primjene:

Nanesite na područje oko očiju i kapaka ujutro i navečer nježnom masažom do potpune apsorpcije.

Pakiranje:

15 ml

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.