Propomint sprej za djecu, 30 ml

12,70 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Propomint sprej za djecu je formuliran na bazi standardiziranog ekstrakta propolisa, islandskog lišaja i N-acetilcisteina i namjenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne šupljine i desni.
Standardizirani ekstrakt propolisa, sadržan u proizvodu, ublažava simptome koji prate upale grla i krajnika, nadraženo grlo i promuklost, suhi kašalj, oboljenja desni, pojavu afti i sl. Koristi se kao pomoć kod prehlade i gripa, jer skraćuje dužinu trajanja bolesti i jača kompletan imunološki sustav organizma.
Islandski lišaj oblaže upaljenu i iritiranu sluznicu usne duplje i ždrijela, ublažavajući na taj način suh, nadražajni kašalj, a može pomoći i u stanjima prehlade i gripa, praćenih kašljem i promuklošću.
N-acetilcistein sadržan u proizvodu, smanjuje viskoznost nakupljene sluzi i olakšava njeno izlučivanje iz respiratornih organa. Koristi se kao dodatak terapiji virusnih infekcija, sinusitisa, bronhitisa i drugih oboljenja respiratornog trakta.
Propomint sprej za dejcu ne sadrži alkohol, a dodatak meda i arome spearmint-a, daju mu veoma prijatan ukus. Siguran je za upotrebu već od prve godine života.

Način primjene: Djeca od 1 do 3 godine – tri puta dnevno naprskati jednu sprej dozu.
Djeca starija od 3 godine – četiri puta dnevno naprskati jednu sprej dozu.

Pakiranje: 30 ml

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.