Orthomol Femin, 30 kapsula

72,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Orthomol Femin je dodatak prehrani za žene koje prolaze kroz menopauzu. Važni mikronutrijenti potrebni za zdravu kožu, kosu i nokte. S biotinom i cinkom održava se zdrava koža i kosa, sa selenom zdravi nokti.

Orthomol Femin ne sadrži laktozu i gluten. Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormona. Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdrave kose. Biotin i cink doprinose održavanju zdrave kože. Elementi u tragu, selen i cink doprinose očuvanju zdravih noktiju. Vitamin C doprinosi formiranju kolagena za normalnu funkciju kože i hrskavice. Vitamin D i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Vitamin C, vitamin B6 i B12, vitamin B5/pantotenska kiselina i biotin su ključni za normalnu funkciju metabolizma.

Način upotrebe:  Uzimati dvije kapsule (dnevna doza), jednu ujutro i drugu navečer, s dosta tekućine uz obrok. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima u ovom periodu, preporučujemo da se Orthomol Femin uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Pakiranje: 30 kapsula

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.