Orgona spirulina, 400 g

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Spirulina je posve prirodna super hrana sastavljena od najhranjivijih slatkovodnih alga, koje sadrže više od 60 % proteina i aminokiselina (4x više no što pronalazimo u ribama i govedini). Ova plavo-zelena mikroskopska biljka na Zemlji postoji već 3,6 milijarde godina te je kao hrana u tom razdoblju koristila mnogim civilizacijama.

Sadrži cijeli spektar nutrijenata, koji njeguju tijelo i duh: beta-karotene, željezo, kalcij, magnezij, vitamine B kompleksa, klorofil, proteina, GLA i ostalo.

Spirulina je izvor biološki punovrijednih proteina, što znači da sadrži sve esencijalne aminokiseline,  sadrži i  visok nivo željeza.

Spirulina sadrži vitamine B1, B2, B6, B9, C.

B2 poznatiji kao riboflavin  doprinosi smanjenju umora, održavanju normalne kože te funkcioniranju živčanog sustava.Također, sadrži i vitamin E, koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa . Pigmenti iz klorofila (zeleni) i phycocyaina (plavi) koji ulaze u njenu staničnu strukturu, daju spirulini  boju. Osim njih sadrži i beta karoten.

Način primjene: Prvi tjedan počnite s 3 g (1 čajnom kašičicom) dnevno. Nastavite s 5-6 g dnevno. Pomiješajte sa sokom, vodom ili smoothie-jem.

Može se koristiti kao sastojak za maske za lice i tijelo.

Pakiranje: 400 g

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.