Olival Masažer za lice od ljubičastog ametista

34,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
SKU: 60673 Kategorija:

Opis

Roler za lice od ljubičastog ametista namijenjen je opuštajućoj i regenerirajućoj masaži kože lica i vrata. Već nekoliko minuta masaže dnevno doprinosi boljoj cirkulaciji u koži, ublažava podbuhlost i natečenost, osvježava i tonizira ten, budi zdravu boju, a pomaže i boljoj apsorpciji proizvoda u rutini njege.

Na krajevima masažera nalaze se valjci različitih dimenzija prilagođeni širim i užim plohama lica, kao što su obrazi te sljepoočnice.

Napomena: Masažer je izrađen od ljubičastog ametista, vrlo cijenjenog kristala. Zbog specifičnosti i izvornosti samog prirodnog materijala, tekstura kamena i intenzitet boje svakog pojedinog rolera može varirati.

Kako koristiti masažer za lice (roler) od ljubičastog ametista:

1. S masažom kreni od ramena prema vratu i licu, a prethodno nanesi omiljeni serum, kremu ili idealno, ulje kao što je Omega eliksir. Masažer (roler) nježno rolaj od ramena prema vratu. Kad dođeš do područja iza uha, kružno masiraj u mjestu.

2. Istim pokretima rolera prelazi dijelove lica od sredine brade do obraza, zatim od nosa do sljepoočnica. Ponovno u mjestu masiraj najviše točke.

3. Lagano povlači roler od korijena nosa do vlasišta, po sredini i sa svake strane. Vrat, bradu, obraze i čelo masiraj širim krajem masažera, a za masažu sljepoočnica i područja oko očiju koristi njegov uži kraj.

4. Po želji nanesi ostatak njege (primjerice, kremu nakon seruma).

5. Za rashlađujući učinak, masažer za lice od ljubičastog ametista prethodno ohladi u hladnjaku.

Dimenzije masažera su oko 14,5 6,0 x 2,0 cm. Dolazi upakiran u kartonsku kutijicu s Professional naljepnicom, uz detaljan prikaz i upute za korištenje.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.