Novexpert Magnezijeva vodica u spreju, 150 ml

18,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Dermatolozi dobro znaju da je magnezij neprocjenjiv kako za vašu kožu tako i za Vaš organizam. Ovaj oligoelement umirujućeg i protektivnog djelovanja sada je dostupan u obliku spreja, u vrlo visokoj koncentraciji.

Sprej je najprikladniji oblik koji omogućava iskorištenje svih prednosti magnezija: umirujuće djelovanje, hidrataciju i djelovanje protiv zagađenja. Nakon 3 godine razvoja, proizvod je stvoren. Formula je bogata visokom koncetracijom prirodnog magnezija iz Mrtvog mora u kombinaciji s izuzetno čistom vodom. Radi se o fiziološkoj izotoničnoj otopini, što znači da ima istu koncentraciju mineralnih soli kao i suze. Ovo jedinstveno svojstvo osigurava hidrataciju u savršenom fiziološkom skladu s kožom, uz rezultat umirujućeg i antioksidativnog djelovanja te zaštitu od zagađenja.

Način primjene: S udaljenosti od 30 cm od lica, zatvorite oči i prskajte 2 do 3 puta kako biste navlažili cijelo lice. Ostavite da djeluje 15 sekundi, a zatim osušite. Koristite nakon uklanjanja šminke i čišćenja ali i prije nanošenja šimke za lakšu aplikaciju te za osvježenje i umirivanje kože.

Pakiranje: 150 ml

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.