Natural Wealth Kalij Magnezij + C, 10 šumećih tableta

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Šumeće tablete s kalijem, magnezijem i vitaminom C ugodnog okusa grejpa. Preporučuju se kod kod nedostatka kalija, za održavanje ravnoteže kalija i magnezija u tijelu te prilikom bavljenja sportom.

  • Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita. Kalij doprinosi održavanju normalnog krvnog tlaka.
  • Kalij je vrlo značajan mineral u tijelu. Iznimno je važan za pravilno funkcioniranje stanica, tkiva i organa te sudjeluje u regulaciji brojnih procesa u organizmu. Kao elektrolit, bitan je za održavanje ravnoteže tekućine/elektrolita u tijelu. Osim toga, potreban je za zdravlje živčanog sustava jer sudjeluje u prijenosu živčanih impulsa. Također, sudjeluje u relaksaciji mišića te doprinosi održavanju normalnog krvnog tlaka.
  • Većina ljudi pravilnom prehranom bogatom voćem i povrćem organizmu osigurava potrebnu količinu kalija. No, u nekim slučajevima poput bavljenja sportom (znojenje), intenzivnog fizičkog napora, povraćanja i proljeva dolazi do značajnog gubitka kalija pa je potreban i njegov dodatan unos.
  • Magnezij je važan za neuromuskularni prijenos, mineralizaciju kostiju, odgovoran je za aktivnost kalcijevih kanala, sudjeluje u stvaranju iskoristivosti ATP-a te u koagulaciji i transportu glukoze u stanice. Magnezij regulira otkucaje srca i kontrakciju mišića, štiti živce, održava zdravo funkcioniranje prostate te regulira rad štitne žlijezde.

Uzimajte kalij i magnezij zajedno:

Kalij i magnezij izrazito su međuovisni  i jedan ne može bez drugoga. Kada dolazi do gubitka kalija, gotovo uvijek ga prati i gubitak magnezija.  Kalij se često ne može nadoknaditi, ako se ne daje magnezij.

Jedna šumeća tableta sadrži: 500 mg Kalija, 400 mg Magnezija i 60 mg Vitamina C

Način primjene:

  • Jednu šumeću tabletu dnevno otopiti u čaši vode.
  • Svježe pripremljen napitak odmah popiti.

Pakiranje: 10 šumećih tableta

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.