Marissimo baby sprej, 125 ml

15,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Izotonični rastvor morske vode nježno čisti i vlaži sluznicu nosa bebe. Proizvod prirodnog porijekla, koji sadrži aktivne supstance i minerale morske vode (K, Mg, Na, Cl, Se, I, Ca, Zn, Cu, Fe i dr.) pogodne za svakodnevnu njegu i higijenu sluznice nosa. Pogodan za primjenu od prvog dana rođenja bebe. Intenzitet raspršivanja: blagi tuš mlaznica se može skidati i čistiti pred svaku upotrebu spreja. Sterilnost rastvora morske vode ostaje neoštećena i prilikom višekratne upotrebe Marissimo spreja. Proizvod ne sadrži konzervans.

Način upotrebe: 

Za malu djecu: Položite bebu na leđa u stabilan položaj. Okrenite bebinu glavu na stranu i pažljivo uvucite nastavak za nos u nosnicu. Pritisnite kratko nastavak za nos. Ponovite isto i sa drugom nosnicom i bebinom glavom okrenutom na drugu stranu. Obrišite papirnom maramicom. Operite nastavak za nos vodom i sapunom, isperite i osušite.

Za djecu od navršenih 6 mjeseci: bočicu držati pod bilo kojim kutom i pažljivo uvucite nastavak za nos u svaku nosnicu. Držati pritisnuto 1-2 sekunde.

Pakiranje: 125 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.