Manuka med MGO 250, 250g

81,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Manuka Health posjeduje sve certifikate za kvalitet Manuka meda koji se pakuje u najsavremenijem postrojenju na Novom Zelandu. Manuka med grm raste isključivo na Novom Zelandu i jedini je 100% prirodni prehrambeni proizvod koji ima pouzdano protuupalno i učinkovito antibakterijsko djelovanje.

Učinkovit kod manjih kroničnih smetnji:
Kod prehlade i gripe:
Zbog svog antibakterijskog i antioksidativnog svojstva te velike pomoći imunološkom sustavu, Manuka med može biti prirodni lijek za pomoć kod gripe i prehlade te kod hunjavica izazvanih alergijom.
Za tretiranje akni: 
Manuka med se koristi kao prirodni tretman za akne za smanjenje upale i uklanjanje bakterija s problematičnog područja. Koristi se kao maska, jednom dnevno, dok se problem ne riješi. Paralelno, možete konzumirati interno, jednu žličicu dnevno, ujutro ili dvije dnevno ujutro i navečer.
Kod ekcema: 
Može se primjenjivati izvana i konzumirati u isto vrijeme za borbu protiv ekcema i nekih vrsta dermatitisa. Imajući antibakterijsku i antifungalnu ulogu, pomaže kod odgovarajućih problema, djelujući kao prirodni tretman.
Za zubni plak, zubi i desni
Usta su općenito mjesto gdje bakterije pronalaze pristup i tada je dobro oprati zube pastom za zube od Manuka meda i pojesti med, držeći ga u ustima 20-30 sekundi prije gutanja.
Protiv grlobolje:
Može se koristiti kao prirodni tretman za upalu grla, tako da će eliminirati prisutne bakterije i djelovati protuupalno.
Primjena: Kod manjih kroničnih smetnji: 2x dnevno po 5 g (dva do tri tjedna) nakon toga 1x 5 g do poboljšanja stanja
Pakiranje: 250g.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.