Lansinoh kompaktna jednostruka električna izdajalica

219,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa za izdajanje idealna je za suvremene zauzete mame, koje su uvijek u pokretu i nemaju puno vremena.

Promišljeno dizajnirana, pumpa je lagana, kompaktna, diskretna i kompatibilna s mikro USB adapterom ili mrežnim kabelom, što je čini savršenom za korištenje kada ste izvan doma.

Jednostavna za upotrebu, s prikladnim LED indikatorom koji pokazuje snagu sisanja i kontrolama na vrhu kutije za pojačavanje ili smanjivanje nivoa sisanja.

Faza otpuštanja i faza izdajanja

Kada bebe doje, one započnu s brzim sisanjem kako bi potaknule otpuštanje i protok vašeg mlijeka. Jednom kada se vaše mlijeko otpusti, beba mlijeko siše sporijim, dubljim povlačenjima. Kako bi simulirala ovaj prirodni ritam, Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa nudi 2 faze – fazu otpuštanja i fazu izdajanja.

Faza otpuštanja je brži način pumpanja koji oponaša kratke, brze poteze koje vaša beba koristi kako bi potaknula protok mlijeka.
Faza izdajanja oponaša sporije, dublje poteze bebe pri hranjenju, s 5 prilagodljivih nivoa sisanja koji mogu biti prilagođeni prema vašoj ugodi.

Jednostavna za upotrebu

Kada se ova pumpa uključi, ona će s radom započeti u fazi otpuštanja mlijeka, na nivou 3 i automatski će se prebaciti u fazu izdajanja nakon 2 minute, što znači da ne morate ni pritisnuti dugme (ako ne želite). Možete promijeniti na fazu izdajanja u bilo kojem trenutku, ako vaše mlijeko počne teći i prije 2-minutne tranzicije.

Pumpa se automatski isključuje ako se ostavi bez akcije više od 60 minuta.

Lansinoh kompaktna jednostruka električna pumpa dolazi s ComfortFit™ silikonskim lijevkom za prsa u standardnoj veličini (25 mm), koji je mekan i savitljiv po rubovima kako bi se obavio oko dojke.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.