Herbifit Koencim Q10, 30 kapsula

21,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Koencim Q10 kapsule su dijetetski proizvod, dodatak prehrani, a upotrebljava se kod umora, nedostatka energije i za snažnije srce. Koenzim Q10 je supstanca od velike važnosti u organizmu i nalazi se u svakoj stanici organizma. Zbog toga se i zove ubikvinon od latinske riječi ubiquitus što znači prisutan svugdje.
U organizmu koenzim Q10 ima važnu ulogu u zadnjoj fazi energetskog metabolizma stanice, jer sudjeluje u produkciji energije koja se stvara iz ATP molekule. Najveća koncentracija koenzima Q10 nalazi se u stanicama srčanog mišića. Koenzim Q10 u stanicama smanjuje proces starenja tako da veću koncentraciju ove supstance imaju mlađe osobe od starijih. Kod osobe od 20 godina koncentracija koenzima Q10 je 60% veća od koncentracije koenzima Q10 kod osobe od 60 godina. Nedostatak koenzima Q10 uočen je kod srčanih bolesti, ateroskleroze, mišićne distrofije, periodontitisa, mitohondrijalne bolesti, srčanog udara i drugih sličnih situacija. Koenzim Q10 je veoma jak antioksidans koji spriječava nastanak i razvoj ateroskleroze.

Način upotrebe: Preporučuje se jedna kapsula ujutro, a jedna navečer nakon jela i to 10 dana. Nakon toga uzimati jednu kapsulu dnevno tijekom dužeg perioda kako bi se nadomjestio gubitak koenzima Q10.

Pakiranje: 30 kapsula

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.