Heliocare 360° Age Active fluid SPF50, 50 ml

55,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Zaštita od sunca za sprječavanje i ispravljanje foto-starenja kože.

Opis

Proizvod koji udovoljava najvišim standardima foto-zaštite. Pažljivo odabrani filteri visokog i širokog spektra i Fernblock® + štite od četiri vrste zračenja (UVB, UVA, vidljivog i infracrvenog svjetla).
Napredna aktivna zaštita protiv UVA zračenja, vidljive svjetlosti i plave svjetlosti, koju emitiraju digitalni uređaji, čuva kožu od glavnih zračenja odgovornih za foto-starenje. Fernblock® + zajedno s regenerativnim i antioksidativnim aktivnim tvarima protiv onečišćenja, štiti od sunca i popravlja nastala oštećenja na koži. Sadrži trostruki kompleks protiv starenja koji pomaže u sprečavanju i ispravljanju znakova foto-starenja. Njegova ultra lagana fluidna tekstura, savršena je za sve tipove kože, ostavlja glatku i baršunastu kožu i smanjuje znakove starenja zahvaljujući tehnologiji mekog fokusa. Otporan na vodu i znoj, ne iritira oči. Visoka podnošljivost kože. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Tip kože: svi tipovi kože

Aktivni sastojci:

  • Fernblock® +, TinosorbA2B i željezni oksid pigment (za pojačavanje zaštite od UVA i vidljivog svjetla),
  • (hijaluronska kiselina, serin i trehaloza),
  • sustav protiv zagađenja iz okoline,
  • soft-focus tehnologija

Način upotrebe: Protresite prije upotrebe. Nanesite proizvod na lice ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom.

Pakiranje: 50 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.