Geek & Gorgeous Cheer Up, 100 ml

57,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Srednje snažan eksfolijant sa 6 % bademove kiseline i BHA djeluje i na površini kože i dublje u porama te tako stvara čistu kožu i ujednačen ten. Lagana, brzo upijajuća kiselina u obliku tekućine posebno je namijenjena mješovitoj koži, jer djeluje brzo i učinkovito. Dvojac bademove i salicilne kiseline djeluje i na površini kože i unutar pora, a osim toga ima i antibakterijsko i protuupalno djelovanje. Redovitom uporabom pomaže pri brojnim tegobama tipično mješovite kože, kao što su proširene pore, povećano izlučivanje masnoće, akne i mrlje nastale kao posljedica prošlih prištića. Cheer Up ne nadražuje, ni ne isušuje kožu. Štoviše, najbolji je prijatelj mješovite i/ili problematične kože.

Način upotrebe: Koristite kao tonik – pomoću blazinice ili nanesite na ruke i tapkajte kao što muškarci tapkaju losion nakon brijanja. Izbjegavajte područje oko očiju! Možete upotrijebiti Cheer Up svaki dan. Pričekajte dok se potpuno ne upije i možete nanijeti svoj omiljeni serum ili hidratantno sredstvo.

VAŽNO: bademova kiselina može kožu učiniti osjetljivijom na sunce. Upotrijebite dobar SPF ujutro! Proizvod sadrži BHA, ne koristite ako ste alergični na aspirin.

Pakiranje: 100 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.