DIDA, 60 tableta

10,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

NEW NORDIC Dida preparat se preporučuje osobama kojima je potrebna pomoć u održavanju zdrave probave, zdrave razine gljivice Cadida albicans, te izbjegavanju nelagode kao što su gasovi, pritisak i osjećaj nadutosti nakon jela. Kada patite od gasova (vjetrova), to može biti vrlo neugodno, što frustrira još više je da taj osjećaj može opteretiti um i poremetiti koncentraciju.

Dida preparat je zasnovan na tradicionalnoj švedskoj biljnoj formuli cimeta, sa dodatkom ulja paprene metvice koja dokazano pomaže u zdravoj probavi te smanjuje gasove, pritisak i osjećaj nadutosti nakon jela uzrokovanim lošim navikama u ishrani i raznim faktorima stresa. Gasovi, podrigivanje i nadutost su normalne pojave vezane za razgradnju hrane u vašem zelucu i crijevima.

DJELOVANJE…
• antifugalno: cimet, origano, češnjak
• antiseptično: timijan, neven
• karminativno (smanjuje nadutost): ulje komorača, paprena metvica

Bez laktoze, saharoze, glutena, pšenice i kvasca. Pogodno za vegetarijance, vegane i dijabetičare. Proizvedeno u EU pod farmaceutskom kontrolom čistoće i sadržaja sastojka.

Način primjene:

  • Uzmite dvije tablete dnevno, po mogućnosti po jednu između obroka. Uzimajte preparat Dida najmanje 6 tjedana u ovoj dozi. Nakon toga možete preći na održavanje nivoa uzimajući po jednu tabletu dnevno, ili zaustaviti konzumiranje preparata, u odsutnosti simptoma. Nemojte uzimati preparat tijekom trudnoće i dojenja.

Pakiranje: 30 tableta

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.