Contractubex gel, 20g

29,70 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

ZA SVE VRSTE OŽILJAKA NAKON OPERACIJE

Contractubex je neinvazivno rješenje za tretman svih vrsta ožiljaka nakon operacija, carskog reza, opekotina ili povreda. Za najbolje moguće rezultate, započnite tretman čim se rana zatvori. Na taj način će Vaš ožiljak postati toliko diskretan da ćete ga jedva vidjeti ili osjećati. Contractubex sadrži aktivne sastojke koji poboljšavaju proces zarastanja u koži, reguliraju proizvodnju ožiljnog tkiva i pozitivno utječu na svrbež koji se javlja u procesu zarastanja ožiljaka. Pogodan je za primjenu kod djece od 1. godine života i starije, kao i kod odraslih.

Način primjene:

  • Možete početi s tretiranjem ožiljaka čim se rana zatvori ili odmah nakon vađenja šavova jer što prije počnete s tretiranjem ožiljka, veći su izgledi da će to pozitivno utjecati na razvoj ožiljka.
  • Lagano umasirati na kožu ili tkivo ožiljka nekoliko puta dnevno.
  • Crvenilo nestaje već nakon nekoliko tjedana, a daljnje tretiranje omogućuje ostvarenje daljnjih poboljšanja izgleda. Ožiljak postaje elastičniji i mekši. Tretiranje ožiljka može potrajati i 3 do 6 mjeseci, ovisno o veličini ožiljka s obzirom na to da se ožiljno tkivo vrlo sporo obnavlja.

Pakiranje: 20 g

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.