Colief infant drops

32,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Colief kapi za bebe omogućuju bebama sa prolaznim nedostatkom enzima laktaza da normalno uživaju u mlijeku uz istovremeno olakšavanje varenja i smanjenje nelagodnosti povezanih sa grčevima. Sadrže enzim laktazu koji se inače sintetizira u organizmu. Kada se kapi dodaju u mlijeko, enzim laktaza razgradi laktozu i čini mlijeko lakše svarljivim. Colief Infant Drops se može koristiti od rođenja i kod prijevremeno rođenih beba. Može se koristiti kod bebe koje doje i/ili su na dohrani tj. mliječnu formulu potrebno je pripremiti prema uputstvu proizvođača i dodati Colief Infant Drops kapi u  mlako, ne vrelo mlijeko  jer je enzim laktaze neotporan na visokoj temperaturi.

Ukoliko primjenjujete Colief Infant Drops kapi za bebu redovito, prije svakog obroka u mlijeku za bebu, može se dogoditi da stolica bebe bude mekša i učestalija, tada se može smanjiti broj kapi koje se primjenjuju na 2 kapi po obroku. Ne postoji ograničenje u primjeni Colief Infant Drops. Kapi se mogu dodati u majčino mlijeko i/ili mliječnu formulu koliko god puta je potrebno i koliko dugo je potrebno- sve dok beba ima grčeve.

Način primjene:

  • Dojenje sa Colief kapima -Istisnite nekoliko žlica majčinog mlijeka u malu steriliziranu posudu. Dodajte 4 kapi Colief kapi. Dajte to svojoj bebi plastičnom žlicom ili špricom i nastavite s dojenjem kao i inače. (kapi je potrebno dodati u majčino mlijeko na samom početku dojenja kada je količina laktoze u mlijeku najveća)
  • Mliječna formula sa Colief kapima – Napravite formulu za bebe prema uputama proizvođača. Dodajte 4 kapi Colief kapi u formulu na temperaturi hranjenja. Napomena: nemojte dodavati kapi formuli ako je vruća. Protresite formulu i hranite normalno.
  • Mliječna formula pripremljena unaprijed i Colief kapi- Pripremite mlijeko u skladu s uputama proizvođača. Dodajte 2 kapi Colief Infant Drops u mlako(ne vruće) mlijeko. Mliječnu formulu ovako pripremljenu čuvati u frižideru minimalno 4 sata. Iskoristiti najkasnije 12 sati od pripreme

Pakiranje: 15 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.