Co-Lactase kapi, 10 ml

35,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Co-Lactase kapi razgrađuju laktozu u majčinom i adaptiranom mlijeku prije hranjenja bebe. Laktoza je složeni šećer koji se nalazi u mlijeku, mliječnim proizvodima, formulama za dojenčad i majčinom mlijeku. Laktaza je enzim koji obično proizvodi naše tijelo za razgradnju laktoze u jednostavnije šećere kako bi je lakše apsorbirali. Nezreli probavni sistem beba može imati problema s razgradnjom laktoze u mlijeku u jednostavnije šećere.

Sastav:

  • Glicerol, voda, enzim laktaze (β-galaktozidaza), nominalna aktivnost enzima laktaze: 190 FCC/kap.

Način primjene:

Co-Lactase® enzimske kapi mogu se dodavati u majčino mlijeko i adaptirano mlijeko svaki put kada hranite. Nemojte davati kapi direktno svojoj bebi. Prikladno od rođenja.

  1. Dojenje- Istisnite nekoliko žlica majčinog mlijeka u malu steriliziranu posudu. Dodajte 4 kapi Care Co-Lactase. Dajte to svojoj bebi plastičnom žlicom ili špricom i nastavite s dojenjem kao i inače.
  2. Izdojeno majčino mlijeko- Odmrznite mlijeko ako je potrebno i zagrijte na temperaturu hranjenja. U toplo mlijeko dodajte 4 kapi Care Co-Lactase. Imajte na umu: ne ne dodavati Care Co-Lactase® na mlijeku, ako je vruće. Promućkajte mlijeko i hranite normalno.
  3. Formula za dojenčad-Napravite formulu za bebe prema uputama proizvođača. Dodajte 4 kapi Care Co-Lactase u formulu na temperaturi hranjenja. Napomena: nemojte dodavati Care Co-Lactase formuli ako je vruća. Protresite formulu i hranite normalno.
  4. Formula spremna za hranjenje- Dodajte 4 kapi Care Co-Lactase u formulu kada je topla.
  5. Nakon otvaranja čuvajte u frižideru i iskoristite u roku od 3 tjedna.

Pakiranje: 10 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.