Cevital KIDS tablete za žvakanje, 50 mg

4,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Cevital KIDS tablete za žvakanje su dodatak prehrani i sadrže 50 mg vitamina C te su izvrsna nadopuna prehrani djece tijekom rasta i razvoja.

Vitamin C se često naziva “vitaminom imuniteta” jer povećava otpornost organizma na infekcije i poboljšava rad imunološkog sustava.

Vitamin C ima važnu ulogu u mnogim procesima u tijelu. Ubrzavanjem stvaranja kolagena pomaže bržem zacjeljivanju rana te održava kosti, zube i desni zdravima i jakima. Sprječava razvoj anemije uzrokovane nedostatkom željeza jer povećava njegovu apsorpciju iz hrane. Kao snažan antioksidans , vitamin C štiti stanice od djelovanja raznih štetnih agensa te smanjuje trajanje i simptome respiratornih infekcija, pa se njegova primjena posebno preporučuje u sezoni gripa i prehlada, kao i u svim stanjima kada imunološki sustav slabi. je oslabljena.

Cevital KIDS tablete za žvakanje imaju oblik koji je posebno dizajniran za djecu – male su i okrugle, pa će ih djeca rado prihvatiti. Ugodnog su okusa mandarine i ne sadrže umjetna bojila.

Pakiranje: 30 tableta

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.