Belly Hug pojas za grčeve

23,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Belly Hug pruža olakšanje za bebe koje muče grčevi i bolovi u trbuhu. Belly Hug se sastoji od udobnog pojasa i obloga punjenih čistim košpicama višanja. Košpice višnje su staro, tradicionalno sredstvo za ublažavanja bolova popularno u domaćinstvu širom Europe. Potiču iz Švicarske gdje se koriste stoljećima kao prirodna pomoć kod tegoba. Zagrijavanjem u mikrovalnoj pećnici košpice zadržavaju toplinu, te pohranjenu toplinu ugodno otpuštaju na bolnom stomačiću.

Belly Hug je jedino prirodno sredstvo od isključivo biljnih sastojaka, kreirano za bebe koje muče grčevi, gasovi i bolovi u stomaku. Preporučeno je od strane pedijatara širom svijeta jer pruža bebi umirujući osjećaj bez uzimanja medicinskih preparata. Pojas je mekan, udoban i lako se podešava.

Način primjene: Mikrovalna – zagrijavati oblog 60 sekundi na 600W zatim provjeriti temperaturu obloga. Ukoliko još nije postignuta željena temperatura, zagrijavati još po 15 sekundi dok se ne postigne željena temperatura. Nakon zagrijavanja ubacite oblog u predviđeni pretinac na pojasu te omotajte pojas oko bebinog stomačića. Ugodna toplina, lagani pritisak i nježna masaža košpica doprinosi ublažavanju tegoba.

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.