Aqua Maris Baby sprej za nos, 50 ml

13,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Nema na zalihi

Opis

Aqua Maris Baby s aplikatorom posebno prilagođenim nosnici novorođenčadi, olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, eliminira infektivne čestice, prašinu, alergene i nečistoću. Time se odčepljuje nosić uz istodobno ovlaživanje i obnavljanje sluznice nosa. Aqua Maris Baby sprej za nos preporučuje se: za svakodnevnu higijenu nosa, prije dojenja ili hranjenja na bočicu, tijekom prehlade i alergije, kao pomoć kod upale uha, uz ostalu terapiju preporučenu od liječnika, kod suhoće nosa uslijed boravka u klimatiziranim ili jako zagrijanim prostorijama te prije uporabe lijekova (kapi ili sprejeva) za nos.

Način upotrebe: Raspršiti Aqua Maris Baby sprej za nos u svaku nosnicu 2-6 puta dnevno, prema potrebi i češće. Nakon primjene, isprati aplikator i osušiti ga. Za omekšavanje i odstranjenje većih količina nečistoće i sekreta iz nosne šupljine, Aqua Maris Baby sprej za nos treba obilnije raspršiti u svaku nosnicu. Postupak se može ponavljati dok sadržaj dovoljno ne omekša tako da se može lako ukloniti iz nosa.

Budući da Aqua Maris Baby podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je od najranije dobi.

Pakiranje: 50 ml

Pogodan je za svakodnevnu uporabu.

 

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.