O nama

Separator - alphaplus.ba

Alpha plus je osnovana 2008. godine, idejom jedne magistre da svoju volju i želju za radom i pomaganjem ljudima, pretoči u svoj privatni posao. Osnivanjem jedne ljekarne započinje naše putovanje, i tada uz sebe kao vlasnika, magistra zapošljava jednog farmaceutskog tehničara. Od prvog trenutka vođena mišlju „vaše zadovoljstvo je naš uspjeh“, i to prenoseći na djelatnike, u fokus stavlja pacijenta, čovjeka koji dolazi po savjet, rješenje problema i toplu riječ.

Danas Alpha plus posluje na 3 lokacije u gradu Mostaru, i zapošljava 14 djelatnika. I dalje vođeni istim geslom, koje u fokus stavlja čovjeka, postali smo mjesto na koje ljudi rado dolaze. Naši pacijenti nerijetko postaju naši prijatelji.

Naša misija je zadovoljstvo klijenta, pružanjem najkvalitetnijih usluga i odgovora na opće i pojedinačne zahtjeve svakoga od njih.

Timski duh, zdravo radno okružje, i međusobno poštovanje između poslodavca i zaposlenika, osnovno je načelo Alphe plus i ključni faktor našega uspjeha.

Koristeći iskustvo i znanje naših djelatnika, te stalnim ulaganjem u kvalitetu i kompetentnost, Alpha plus dolazi do vrha ljestvice u području pružanja usluga iz ljekarničke djelatnosti.

Praćenjem svjetskih trendova u farmaciji i dermatofarmaciji, stalnim edukacijama, javnim djelovanjem i aktivnostima na društvenim mrežama, promičemo važnost ispravne primjene lijekova, dodataka prehrani kao i važnost izbora dermokozmetike u očuvanju zdravog izgleda kože i prirodne ljepote.

Pokretanjem web prodaje želimo Vam učiniti dostupnim preparate iz naše ponude, do kojih sada možete doći, i educirati se o njima, na brz i jednostavan način. Za sva dodatna pitanja, Alpha tim ostaje Vam i dalje na raspolaganju.

Podijeli s prijateljima