Rilastil Difesa krema za čišćenje lica, 200 ml

41,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Rilastil Difesa krema za čišćenje lica, omekšava, smiruje i nježno čisti kožu bez oštećenja njezinog hidrolipidnog sloja. Budući da ne sadrži površinski aktivne tvari, posebno je pogodna za uporabu kod upaljene, suhe i hipereaktivne kože koja ne podnosi uobičajenu kozmetiku. Formula ne sadrži agresivne površinski aktivne tvari, čisti pomoću afiniteta, jer se sastojci u formuli vežu na nečistoće i uklanjaju ih s kože. Pruža koži optimalnu hidrataciju 24 sata i trenutno ju smiruje. Njezina tekstura, vrlo je mekana i nježna, pogodna čak i za atopičare.

Aktivni sastojci Difesa kreme za čišćenje:

Hamamelis:

  • Umiruje kožu i smanjuje osjećaj žarenja, peckanja i svrbeža.
  • Ekstrakti lišća i kore virginijskog noćurka već imaju dobro utvrđenu i tradicionalnu primjenu kao lokalni protuupalni pripravci.
  • Dokazano učinkovito protuupalno, adstrigentno, lokalno hemostatsko, vazokonstrikcijsko i flebotoničko djelovanje.
  • Djeluje inhibicijski na proupalne citokine (IL8, IL6), djeluje protiv alergija i djeluje protiv svrbeža. Istodobno se brine za obnovu diferencijacije stanica, što utječe na obnovu kožne barijere.

Glicerin:

  • Vlaži kožu i zadržava vlagu u njoj. Jedan je od najučinkovitijih humektanata.

Lipidna faza:

  • Rekonstruira kožnu barijeru i omogućuje joj pravilno funkcioniranje. Ponovno uvodi lipidne komponente koje potiču staničnu homeostazu.

Način primjene:

Nanijeti na suhu kožu lica vatom i nježno utrljati kružnim pokretima. Prilikom skidanja šminke preporučamo korištenje vate. Nije potrebno ispirati ako na licu nema šminke.

Pakiranje:

200 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.