-20%

Heliocare® 360° invisible spray SPF 50+, 200 ml

Original price was: 55,50 KM.Current price is: 44,40 KM.

U cijenu je uključen PDV (17%)

Zaštita od sunca za tijelo za razdoblje intenzivnog sunčevog zračenja

Opis

Prozirna foto-zaštita u formatu spreja koja omogućuje fino kontinuirano prskanje proizvoda bez naknadnog razmazivanja te ugodnu i učinkovitu zaštitu kože tijela, čak i na mokroj koži, zahvaljujući svojoj formuli WET SKIN. Nevidljiv, osvježavajući, hipoalergenski završni sloj, brzo se upija i otporan je na vodu i pijesak, što ga čini savršenim za aktivnosti na otvorenom. Udovoljava najvišim standardima foto-zaštite. S Fernblock® +, specifičnim filterima, aktivnim sastojcima za obnavljanje i antioksidantima, štiti od 4 vrste zračenja (UVB, UVA, vidljivo i infracrveno) te neutralizira i popravlja oštećenja od sunca. Testiran pod dermatološkom kontrolom. Hipoalergenski proizvod. Vodootporan. Otporan na pijesak. Učinkovit i na mokroj koži.

Tip kože: svi tipovi kože, posebno se preporuča za osjetljivu kožu

Sastav: stabilna kombinacija filtera za sunčanje, Fernblock® +, glikozilaza, OTZ 10, Physavie

Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Protresti prije upotrebe. Nanijeti ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja. Ne špricati direktno u lice i izbjegavati direktan kontakt s očima.

Upozorenje: Posuda je pod tlakom i može puknuti ako se zagrije. Zaštitite proizvod od sunčeve svjetlosti i ne izlažite ga temperaturama iznad 50ºC. Nemojte probijati ili paliti, čak ni nakon upotrebe. Ne prskajte kod otvorenog plamena ili drugog izvora topline. Držati podalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i bilo kojeg drugog izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte čuvati ili koristiti proizvod na temperaturi ispod 10°C. IZUZETNO ZAPALJIVI AEROSOL. Nemojte koristiti proizvod ako je sigurnosna brtva slomljena.

Pakiranje: 200 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.