Acuvue RevitaLens Otopina za leće, 100 ml

13,20 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Acuvue RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju čisti, ispire, dezinficira, pohranjuje, skida naslage s površine, uključujući lipide i bjelančevine te ovlažuje sve vrste mekih (hidrofilnih) kontaktnih leća.

Prije rukovanja s vašim mekim kontaktnim lećama uvijek dobro operite i osušite ruke.

Čišćenje: Stavite par kapi Complete RevitaLens višenamjenske otopine za dezinfekciju na površinu svake leće.
Trljajte nježno svaku stranu od sredine prema rubovima 2 do 4 sekunde. Nikad ne trljajte kružnim pokretima, to može potrgati leću i ostaviti nečistom površinu vanjskog ruba.

Ispiranje: Isperite svaku stranu leće u trajanju od bar 5 sekundi s Complete RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju.
Stavite leće u ispravne posudice AMO spremnika za leće (plava za lijevu – bijela za desnu).
Obje posudice ispunite svježom Complete RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Stavite poklopce na spremnik i pustite neka se leće namaču barem šest sati za dezinfekciju i skidanje bjelančevina i lipida.
Vaše leće su sada spremne za nošenje.

Isperite spremnik za leće Complete RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. i ostavite da se suši na zraku.

Čuvanje kontaktnih leća: Možete ostaviti vaše leće u zatvorenom spremniku za leće u Complete RevitaLens višenamjenskoj otopini za dezinfekciju do 30 dana bez prekida. Nakon 30 dana treba ponoviti čišćenje i dezinfekciju prije nego opet stavite leće.

Intenzivno čišćenje: Complete RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju skida bjelančevine s vaših leća za vrijeme čišćenja i dezinfekcije. To će pomoći da vaše leće budu glatke i udobnije za nošenje. Ako su naslage bjelančevina neobično debele, može biti potrebno intenzivnije skidanje bjelančevina. Vaš oftalmolog će vam reći trebate li tablete za odstranjivanje bjelančevina.

Sastav: Aleksidin 0,00016%, Polikvaternium-1 0,0003%, boratna kiselina, natrijev borat dekahidrat, Tetronic 904, dinatrijev edetat (EDTA), trinatrijev citrat dihidrat, natrijev klorid i pročišćena voda.

Ovaj proizvod ne sadrži ftalate.

Ovaj proizvod ne sadrži BPA (Bisfenol A)

Pakiranje: 100 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.